Dolar 41,8312
Euro 48,6189
Altın 5.396,71
BİST 10.720,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 12°C
Az Bulutlu
Ankara
12°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 17°C
Per 16°C

Baraçlı: Kocaeli afetlere dirençli şehir olacak

Genel Sekreter Baraçlı, Büyükşehir Belediyesi olarak mümkün afetlere hazırlıklı bir kent inşa etme gayretinde olduklarını vurguladı

Baraçlı: Kocaeli afetlere dirençli şehir olacak
REKLAM ALANI
16 Eylül 2024 22:48
32

Kocaeli’ni afetlere dirençli bir kent hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, muhtemel bir durumda Marmara bölgesine Afet Mutfağı olarak hizmet vermesi planlanan Besin Üretim Tesisinde çalışmalarını sürdürüyor. Tesisi inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Büyükşehir Belediyesi olarak afetlere dirençli kent Kocaeli’yi inşa etme gayretinde olduklarını vurguladı.

 

ARA REKLAM ALANI

TESİSİN TÜM ALANINI İNCELEDİ

5 bin 300 metrekarelik tesisin tüm kapalı alanlarında incelemelerde bulunan Genel Sekreter Baraçlı, Büyükşehir yetkili çalışanı ve firma temsilcilerinden bilgi aldı. Baraçlı’ya Genel Sekreter Yardımcıları Numan Balaban ve Ali Yeşildal, Antikkapı Genel Müdürü İslam Yücel ile Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur eşlik etti.

 

36 BİN ŞAHSA ÜÇ ÖĞÜN YEMEK

Başiskele’de projelendirilen tesisin büyük oranda tamamlandığını vurgulayan Genel Sekreter Baraçlı, “Olası afet durumlarında Marmara bölgesine hizmet etmek gayesiyle kurulan Hızır 41 Afet Mutfağımız 5 bin 300 metrekare kapalı alana sahip. Tesiste kuru ve soğuk depo alanları, ekmek üretim fırını, besin hazırlık, pişirme, paketlenme ve sevkiyat kısımları bulunacak. Günde 36 bin şahsa üç öğün yemek ve 100 bin bireye çorba ikram edebilecek kapasitede olacak” halinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,